6. april 2014

Blogtræf mit første ...

i Dankbar og sikke en succes.

Det skal ingen hemmelighed være at det var med sitrende krop/hjerne og så alligevel med meget stor nysgerrighed jeg tog afsted. 
    
At høre og møde bloggere og IGer med så stor forskellighed i hvad de hver især bruger deres blog til og hvor hver af vore grænser går i hvor private vi er, hvad vi deler af tanker, sorger, livet ligenu og hvad hjertet nu lyster til at skrive om var meget interessant at høre om.

At møde ansigterne bag, den fælles interesse for det kreative og inspirere hinanden, åbenheden om div. udfordringer vi hver især har og lysten til at dele med andre vi måske møder for første gang, snakken om stress og/eller de følger der kan være når ens kroppesind er stresset og ikke mindst hvor forskellige vi reagere. 
At dele vor viden og  give hinanden gode ideer eller råd om de forskellige enmer fordi vi var eller havde været i samme situation og derfor havde et råd eller flere der havde virket var skønt at opleve.
Åbenheden og forståelsen for vi er forskellige og at se hinanden for hvem vi er med så stor åbenhed er jeg så taknemmelig for at opleve.     

Tak til alle 25 jer der var med og tak især til Charlotte, Puk og Randi og deres modige og smukke elever for en fantastisk oplevelse og som jeg med glæde gerne vil gentage.

En skøn sponsor goodiebag blev uddelt til alle med flg.:

Notesbog fra ecco, maskingtape fra mt og zusammen, notesbog og postkort fra rie elise larsen, iPhone sleeve og postkort fra house doctor, økologisk te fra nu te, broche kvast fra lykke kjær
nøglesnor fra dixie, kunstpostkort fra charlotte clausen, “dream more” net fra nümph   

4 kommentarer:

 1. Lyder som et helt fantastisk blogtræf. Hvor må det være sjovt at møde de forskellige IG'ere og bloggere! Og sikke en goodie bag! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fantastisk dag Tina og det er ikke sidste gang :-)
   Knus

   Slet
 2. TAK for den DEJLIGSTE dag i lørdags - og vores gode lange snak :)
  Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Susanne for en FANTASTISK dag - det må vi klart gøre igen ;-)
   Kram

   Slet

Thank you for taking time to write a few words ...